Imbecilové a idioti proti debilům kvůli Blance a primátorce

13.03.2015 12:35

S jistou časovou retardací se objevily protesty dvou skupin méně chytrých občanů: imbecilů a idiotů. Důvodem je prohlášení mluvčího debilů, pana Kryšpína Slátala, který reagoval na výrok primátorky Krnáčové takto: "S tím, že tunel projektoval asi nějaký debil, rozhodně nesouhlasíme. Jistě to byl nějaký imbecil nebo idiot."

S tím ovšem nesouhlasí imbecilové ani idioti. Imbecilové již podali na primátorku a také na debily trestní oznámení pro pomluvu. Idioti se zatím nedohodli na dalším koordinovaném postupu, ale zřejmě angažují nějaké právnické eso: "Fo-ko-kola," jak sdělil jeden z jejich mluvčích (mají jich více), který si přál být jmenován, ale nepamatoval si svoje jméno. Dovozujeme, že měl na mysli právníka Sokola.

Debilové ovšem kontrují žádostí o zřízení mezirezortní vyšetřovací komise, která by nezávisle posoudila úroveň projektové retardace projektu. Imbecilové zároveň poukazují na latentní mentální rasismus, který jako blbá nálada vyhřezl a rozmatlal se po celé společnosti po nešťastném vyjádření primátorky. Ta měla podle nich zvolit obecně a společensky široce přijatelné termíny: "Mamlas nebo ťunťa."